Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα γκολπόστ ο Άγγελος Σταυράκης

Στον ΑΟ Σελλάνων θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άγγελος Σταυράκης,

Ο 30χρονος (19/12/1988) τερματοφύλακας με καταγωγή από τη Λάρισα, αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στον ΓΣ Αλμυρού και παλαιότερα σε Απόλλωνα Λάρισας, Καλαμάτα, Νίκη Βόλου, Δωτιέα Αγιάς, Ολυμπιακό Βόλου, Τηλυκράτη και Εθνικό Φιλιππιάδας.

Αναλυτικά :

“Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων ανακοινώνει με ικανοποίηση την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Αγγελου Σταυράκη, που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία κάτω από τα γκολπόστ του Αλμυρού.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας ξεχώρισε με τις επιδόσεις του και άφησε το στίγμα του στην ομάδα της Ο Άγγελος Σταυράκης, έχει περάσει επιτυχία από Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου, την Καλαμάτα ενώ πριν τον Αλμυρό αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 2ο όμιλο με τον Απόλλωνα Λάρισας. Έχει φορέσει επίσης 17 φορές τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς το 2015-15, 17 φορές αυτή του Τηλυκράτη το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2011-12 Επίσης, έπαιξε 71 φορές με τον Εθνικό Φιλιππιάδας από το 2008 έως το 2011 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ προηγουμένως είχε ανέβει με την ίδια ομάδα από τη Δ’ στη Γ’ Εθνική.

Ο ίδιος αποτέλεσε ένας εκ των βασικών μας στόχων για την ενίσχυση της ομάδας. Αγγελε καλώς ήρθες στην κυανόλευκη οικογένεια και σου ευχόμαστε μια αγωνιστική σεζόν με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected