Γ Εθνική / Τοπικά

Ακλόνητος ο Δημήτρης Κάλφας στην τεχνική ηγεσία!

Αίσια έκβαση είχε το θέμα της παραμονής του Δημήτρη Κάλφα στην Καλλικράτεια.

Όπως αναφέρει η Metrosport, ο 34χρονος προπονητής θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική, αφού στη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του συλλόγου οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα. Ανάμεσα σε προπονητή και διοίκηση προέκυψε απόλυτη ταύτιση απόψεων σε ό,τι αφορά το θέμα του πλάνου συμμετοχής της ομάδας στη Γ’ Εθνική και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να πορευθούν μαζί και τη νέα χρονιά.

Ο 34χρονος τεχνικός ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι την Καλλικράτεια και υπό την τεχνική του ηγεσία η ομάδα της Χαλκιδικής έφτασε στην επιτυχία της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Πλέον, ξεκινά άμεσα ο αγωνιστικός σχεδιασμός. Αυτό που προκύπτει είναι πως το ρόστερ θα έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ηδη, Κωνσταντάγκας και Λεσάι αποτελούν παρελθόν, ενώ θα υπάρξει και συνέχεια. Κατά συνέπεια, επομένως, θα γίνουν αρκετές προσθήκες. «Θα είναι ένας συνδυασμός έμπειρων και νεαρών», επισημαίνουν στην ομάδα σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές. Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει, κατά πάσα πιθανότητα, στις 29 Ιουλίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected