Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Στην Κρήτη και στον ΟΦΙ συνεχίζει ο Νίκος Σκόνδρας!

Τον αντικαταστάτη του Κέβι Χίσι, που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον ΑΟΧ Κισσαμικό, ανακοίνωσε ο ΟΦ Ιεράπετρας.

Οι νεοφώτιστοι της Football League συμφώνησαν με τον Νίκο Σκόνδρα, τον 26χρονο (16/11/1992) Τρικαλινό μεσοαμυντικό που ανήκε τον τελευταίο χρόνο στον ΑΣ Μετέωρα και παλαιότερα σε Διγενή Νεοχωρίου, Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, ΠΟ Φήκης, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλαμάτα, ΑΟ Γλυφάδας, Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟ Ρουφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τον αντι-Χύσι παίκτη απέκτησε πριν λίγο ο ΟΦΙ. Πρόκειται για τον 27χρονο Νίκο Σκόνδρα. Ο Νίκος είναι ένας επιτελικός μέσος με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Στις προηγούμενες δύο σεζόν, αγωνιζόμενος στην Γ’ Εθνική πέτυχε 8 γκολ και 10 γκολ αντίστοιχα. Εχει αγωνισθεί ως επαγγελματίας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος ήταν διακαής μεταγραφικός πόθος ομάδων της Football League, αντιπάλων του ΟΦΙ. Οι προηγούμενες ομάδες του ήταν Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟ Ρουφ, Θρασύβουλος, ΑΟ Γλυφάδας, ΠΣ Καλαμάτας, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΟ Φήκης, Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου και πέρσι στο Διγενή Νεοχωρίου. Νίκο καλωσόρισες στην οικογένεια του ΟΦΙ. Υγεία και επιτυχίες με την ασπρόμαυρη σου ευχόμαστε».