Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον ΑΟΝΑ οι Σταυριανός και Ναβροζίδης

Στον ΑΟ Νέας Αρτάκης θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Νίκος Σταυριανός και Χρήστος Ναβροζίδης.

Ο 34χρονος (09/03/1985) γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Υπάτου, στον οποίο ανήκε το τελευταίο εξάμηνο, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΑΟ Χαλκίς, Καλλιθέα, ΑΟΤ Αλίμου, Παναιγιάλειο, Παναχαϊκή, Θρασύβουλο, Απόλλωνα Σμύρνης, Βύζαντα Μεγάρων, ΠΑΟ Ρουφ, Αχαρναϊκό και Εθνικό Αστέρα.

Ο 21χρονος Χρήστος Ναβροζίδης είναι επίσης τερματοφύλακας και την περσινή σεζόν υπερασπίστηκε την εστία του Απόλλωνα Ερέτριας, ενώ παλαιότερα ήταν για μία τετραετία γκολκίπερ της Ελλάς Ποντίων στην ΕΠΣ Πειραιά.

Αναλυτικά :

“Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Σταυριανό Νίκο και Ναβροζίδη Χρήστο για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020.

Ο Σταυριανός Νίκος αγωνίζεται στην θέση του Τερματοφύλακα την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με τις ομάδες του ΑΟ Υπάτου και ΑΟ Χαλκίς έχει αγωνιστεί στην μέχρι τώρα καριέρα του σε ομάδες σε επαγγελματικές κατηγορίες Μεταξύ άλλων στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα, του Αχαρναικού, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Θρασύβουλου, της Παναχαικής και της Καλλιθέας, ΑΟ Χαλκίς.

Ο Ναβροζίδης Χρήστος αγωνίζεται και αυτός στην θέση του Τερματοφύλακα την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με τις ομάδες του Απόλλων Ερέτριας και ομάδα Ελλας Ποντίων (Πειραιά).

Tους ευχόμαστε όλους υγεία, δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες, αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected