Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Τέσσερις ανανεώσεις στον ΓΑΣ Βαφύρας, αποχώρησαν οι Κυπαρίσσης, Ελευθεριάδης και Βαρβούτης

“Ζυμώσεις” στον ΓΑΣ Βαφύρας, που προετοιμάζεται πυρετωδώς ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ομάδα της Πιερίας ανακοίνωσε την παραμονή των Μιχάλη Αραμπατζή (φωτ), Χρήστου Σαραπτσή, Λευτέρη Ντακαρέλα και Ηλία Κουμαντζιά, ενώ δεν θα συνεχίσουν στο ρόστερ οι Κυπαρίσσης, Ελευθεριάδης και Βαρβούτης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Το ΔΣ του Βαφύρα μας με χαρά ανακοινώνει πως ακόμα ένας παίκτης και μάλιστα πολύ εξελίξιμος, ο Μιχάλης Αραμπατζής, θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιείς και δυνατός και να φροντίσει να συνεχίσει να μας εκπλήσσει».

«Το ΔΣ του Βαφύρα μας με χαρά ανακοινώνει την συμφωνία με τους Χρήστο Σαραπτσή, Λευτέρη Ντακαρέλα και Ηλία Κουμαντζιά. Οι νεαροί αθλητές που πέρσι αγωνίστηκαν και στην εφηβική αλλά και στην ανδρική ομάδα, θα βρίσκονται και την νέα σεζόν ως άνδρες πλέον στο ρόστερ μας».

«Το ΔΣ του Βαφύρα ευχαριστεί τον Αλέξανδρο Κυπαρίσση για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο επάγγελμα του και καλή συνέχεια στην μπασκετική του ενασχόληση. Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι για αυτόν πάντα ανοιχτή».

«Το ΔΣ του Βαφύρα ευχαριστεί τον Λευτέρη Ελευθεριάδη για την συνεισφορά του αυτά τα χρόνια που ήταν στον σύλλογό μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ζωή του και την μπασκετική του συνέχεια».

«Με λύπη μας πρέπει να ανακοινώσουμε την λύση της συνεργασίας του Βαφύρα μας με τον Γιάννη Βαρβούτη. Θα θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε μαζί και την νέα σεζόν, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή του και την συμβολή του σε αυτή την πολύ όμορφη χρονιά και πορεία της ομάδας, καθώς και στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected