Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μία μεταγραφή, μία ανανέωση στους “Αγίους”

Ένα πρόσωπο γνώριμο επέστρεψε στους Αγίους Αναργύρους προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, με τη φανέλα της Ένωσης θα αγωνιστεί για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Βυζανιάρης. Ο έμπειρος αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα αλλά και ως στόπερ τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση που δείχνει ότι θα κάνει μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Δημήτρη Τσιαμπουρή τα πάντα για να κρατήσει το σύλλογο σε τροχιά ανταγωνιστική.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ατρόμητος Πειραιά όπως πέρυσι σε 19 συμμετοχές πέτυχε 1 γκολ, ενω την προηγούμενη σεζόν με την ίδια ομάδα κατέκτησε τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣ Πειραιά.

Παραμένει ο Μπίρης

Ο Αλέξανδρος Μπίρης, που αποκτήθηκε από τον Άγιο Ιερόθεο μεσούσης της σεζόν, τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους τς ομάδας και πλέον θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Σπουδαίο ρόλο στη παραμονή του ποδοσφαιριστή έπαιξε το κοινό παρελθόν που έχει με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Δημήτρη Τσιαμπουρή, με τις δύο πλευρές να έχουν συνεργαστεί σε Αιγάλεω, Ιερόθεο και Ηλυσιακό.

Έντεκα συμμετοχές και ένα τέρμα ήταν η… προίκα του από το προηγούμενο εξάμηνο στον Άγιο Ιερόθεο ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Αιγάλεω, Πανθηραϊκό, Ηλυσιακό, Τριγλία Ραφήνας, Παναργειακό, Φωστήρα, Ζάκυνθο, Τούρνου Σεβερίν, Κορωπί, Σαρωνικό Αίγινας, Παναχαϊκή και ΠΑΣ Πρέβεζα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected