Κατηγορίες
Αθλήματα

Μια νίκη και μια ήττα για την Κορδολαίμη, στο κυρίως ταμπλό η Μεσοχωρίτου

Η Ελένη Κορδολαίμη (φωτ) πέτυχε μια νίκη στο προκριματικό ταμπλό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Τορίνο, αλλά δεν τα κατάφερε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Στην πρεμιέρα της στο 12o Trofeo Ma-Bo του Τορίνο, η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια τα πήγε πολύ καλά, επικρατώντας της συμπαίκτριάς της στο διπλό, Francesca Bullani, με 6-2, 6-2.

Σήμερα διεκδίκησε την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό, αλλά ηττήθηκε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών από την επίσης Ιταλίδα, Angelica Moratelli, με 6-1, 6-3.

Όπως αναφέρει το tennisnews, λίγες ώρες αργότερα, η Κορδολαίμη αγωνίστηκε και στο διπλό με την Bullani, αλλά δεν ξεπέρασαν το εμπόδιο των Ελβετίδων Ylena In-Albon και Conny Perrin, από τις οποίες ηττήθηκαν με 6-4, 1-6, 10-2.

Στο κυρίως ταμπλό η Μεσοχωρίτου

Μια πολύ καλή προσπάθεια πραγματοποίησε η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου στα προκριματικά του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Prokuplje, εξασφαλίζοντας την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια, κέρδισε χθες για την πρεμιέρα της στο τουρνουά της Σερβίας την Σέρβα Andjela Jocovic με 7-5, 6-2. Σήμερα αντιμετώπισε τη Γερμανίδα, με σερβικές ρίζες, Sarah Nikocevic, για να κερδίσει και αυτό το παιχνίδι, με το εμφατικό 6-4, 6-0.

Εξασφάλισε την παρουσία της στο κυρίως ταμπλό του Prokuplje Open, χωμάτινο τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF, και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Σλοβάκα Laura Svatikova, την Τετάρτη.

Η Μεσοχωρίτου μπήκε και στα προημιτελικά του διπλού, μαζί με την παρτενέρ της από την Κροατία, Lana Sipek, καθώς η Ολλανδέζα Regina Husak και η Ρουμάνα Izabela Gabriela Novac αποχώρησαν από το τουρνουά, με αποτέλεσμα να μη γίνει ο αγώνας σήμερα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected