Κατηγορίες
Super League 1

Στα 45 λεπτά έπαιξε ως ΠΑΟΚ, 2-2 με Τσβόλε

Για ένα ημίχρονο ήταν αρκετά καλός ο ΠΑΟΚ στο τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Τσβόλε (2-2), όμως, προβλημάτισε αμυντικά.

Όπως αναφέρει το onsports, o δικέφαλος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Τσβόλε, παρουσία του Γιώργου Σαββίδη, που εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Ενρίκε στο 71′.

Οι Θεσσαλονικείς για 45λεπτά έδειξαν θετικά στοιχεία, ήταν αποτελεσματικοί και σκόραραν δύο φορές με τον Σφιντέρσκι (1′,31′). Οι Ολλανδοί μείωσαν στο 36′ με τον Γιονσεν και ισοφάρισαν στο 81′ με πέναλτι του Τάι.

Ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε στην επανάληψη όπου φάνηκε να παθαίνει μπλάκ άουτ, ειδικά μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Ενρίκε για αψιμαχία.

Σε κάθε περίπτωση το τεστ με την Τσβόλε είχε και θετικά και αρνητικά συμπεράσματα, ενώ ο Αμπέλ Φερέιρα δοκίμασε σχηματισμό 4-4-2 και σίγουρα δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα κενά που παρουσιάστηκαν στην άμυνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΠΑΟΚ (1ο ημίχρονο): Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Κρέσπο, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Τσιγγάρας, Μίσιτς, Ζαμπά, Στοχ, Μπίσεσβαρ (Λάμπρου 37′), Σφιντέρσκι (Γαϊτανίδης 32′).

ΠΑΟΚ (2ο ημίχρονο): Πασχαλάκης, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Κάτσε, Ντούγκλας, Ακπόμ, Πέλκας, Λάμπρου (Ενρίκε 62′), Λημνιός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected