Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ξενοφών Φέτσης….παρών!

Για δεύτερη χρονιά θα συνεχίσει στο Καναλάκι ο Ξενοφών Φέτσης.

Ο 28χρονος (05/05/1991) μεσοαμυντικός εντάχθηκε στον Αχέροντα τον Γενάρη του 2019, προερχόμενος από μια διετία στον Τηλυκράτη, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΑΠΕ Λαγκαδά, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΕ Καραϊσκάκης, ΑΕ Κηφισιάς, Εθνικό, Δόξα Βύρωνα, ΑΕΚ, ΑΟ Γλυφάδα και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά :

«Ο ΠΑΣ Αχέρων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τον ποδοσφαιριστή Ξενοφώντα Φέτση.

Ο ποδοσφαιριστής μας συμφώνησε άμεσα με τον σύλλογο την ανανέωση της συνεργασίας μας σε μια πολύ δυνατή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές, είναι χαρά μας που ένας ποδοσφαιριστής με την ποιότητα του και με δεδομένη τη αγάπη του για την ομάδα θα παραμείνει στην οικογένεια μας. Ο Ξενοφώντας αγωνίστηκε πέρσι στον σύλλογο μας το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος είχε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο.

Στόχος μας παραμένει η διατήρηση του ποιοτικού κορμού της ομάδας που έφερε την πετυχημένη πορεία στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία του Ξενοφώντα μαζί με το υπόλοιπο ρόστερ που έχει ανακοινωθεί και θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών στόχων που έχουμε θέσει για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ευχόμαστε στον Ξενοφώντα μια καλή σεζόν, με ακόμη περισσότερες επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.»