Κατηγορίες
Αθλήματα

Σπουδαίο deal της ΑΕΚ με Κεδέρη!

Ο Χρήστος Κεδέρης τη νέα σεζόν θα ενισχύσει την ΑΕΚ στη Handball Premier. Η Ένωση ολοκλήρωσε τα τελευταία διαδικαστικά με τον Ολυμπιακό, αγοράζοντας τα δικαιώματα του 25χρονου πρώην παίκτη των ερυθρόλευκων.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο διεθνής αριστερός εξτρέμ ανήκει πλέον στην ΑΕΚ και αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί κι επίσημα η απόκτηση του από τους κιτρινόμαυρους.

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία και το μόνο που περίμεναν ήταν να επιστρέψει ο Σταμάτης Παπασταμάτης από το εξωτερικό για να τελειώσει και τυπικά με τον Ολυμπιακό.

Ο Κεδέρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια και επιθυμούσε πολύ να αγωνιστεί και να ενισχύσει στην Ένωση.

Έτσι λοιπόν, η ΑΕΚ τον έκανε δικό της και πλέον θα έχει στη διάθεσή της έναν παίκτη με μεγάλη ποιότητα, αλλά και ταχύτητα ενόψει του δύσκολου επόμενου πρωταθλήματος.

Ο Χρήστος Κεδέρης ασχολείται με το χάντμπολ από την ηλικία των 8 χρονών. Έχει παίξει στην Εθνική Παίδων, στην Εθνική Εφήβων και τέλος στην Εθνική Ανδρών το διάστημα 2013 – 2014.

Η πρώτη του μεγάλη μεταγραφή ήταν στον Διομήδη Άργους και αμέσως μετά στην ομάδα ΙΕΚ ΞΥΝΗ με κορυφαίες στιγμές την είσοδο της ομάδας στα play off, ενώ τον επόμενο χρόνο θα συνδυάσει final 4 κυπέλλου και play off με αποκορύφωμα την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected