Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο νέος προπονητής του Αιολικού και η επιλογή του Μιχάλη Κριπιντίρη για Τεχνικός Διευθυντής

Διπλό deal από τον Αιολικό, που μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του νέου διοικητικού συμβουλίου, είναι πολύ κοντά στην επισημοποίηση της συμφωνίας του τόσο με προπονητή όσο και με τεχνικό διευθυντή. Και μάλιστα με δύο πολύ γνώριμα πρόσωπα στο σύλλογο της Μυτιλήνης.

Νέος προπονητής, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες του Sportlesvos, αναλαμβάνει ο Θεόφιλος Καλύβας που πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο στον 7ο Όμιλο με το Αιγάλεω, έχοντας κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του «Σίτι» στην αναμέτρηση του Α’ Γύρου μέσα στη Μυτιλήνη, νικώντας τον Αιολικό (0-1). Στο παρελθόν, ο 45χρονος τεχνικός έχει κοουτσάρει τον Ατρόμητο Πειραιά, την ΑΕ Περάματος, την Αμφιάλη, το Κερατσίνι και τον Μανδραϊκό, ενώ δεν είναι καθόλου άγνωστος στους Μυτιληνιούς αφού έχει φορέσει τη φανέλα του Αιολικού ως ποδοσφαιριστής.

Πέραν του Καλύβα, ο Αιολικός τα έχει βρει σε όλα και με τον Μιχάλη Κριπιντίρη, που επιστρέφει στο σύλλογο μετά από ένα χρόνο, για να αναλάβει το κρίσιμο πόστο του τεχνικού διευθυντή, κρεμώντας έτσι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο «Κρίπι» διαθέτει τεράστια εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί σε Super League και Football League, με γνωριμίες εντός και εκτός νησιού, ενώ στα προτερήματά του συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι είναι άριστος γνώστης των αποδυτηρίων, αφού μέχρι πέρυσι αποτελούσε αρχηγό του Αιολικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «SL», ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Καραμπάσης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Θεόφιλο Καλύβα και αύριο το πρωί θα υπάρξει το τελικό ραντεβού των δύο πλευρών για να δώσουν τα χέρια, ενώ με τον Μιχάλη Κριπιντίρη η συμφωνία είναι επίσης οριστική και αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί η επιστροφή του στην ομάδα της Μυτιλήνης, εκεί όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά πριν μεταπηδήσει εκτός νησιού

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected