Κατηγορίες
Αθλήματα

Σπουδαία πρόκριση για τον Περβολαράκη σε Challenger

Ο Μιχάλης Περβολαράκης αυτή την εβδομάδα αγωνίζεται στο Challenger “Nielsen Pro Tennis Championships” των Η.Π.Α, εκεί όπου κατάφερε να προκριθεί στον 3ο γύρο μετά από την σπουδαία νίκη που σημείωσε απέναντι στο Νο. 157 του κόσμου Quentin Halys.

Δυνατή προμηνύεται η εβδομάδα για τον Μιχάλη Περβολαράκη που συμμετέχει στο Challenger των Η.Π.Α. Όπως αναφέρει το tennisnews, μετά από 2 σπουδαίες νίκες κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον 3ο γύρο και να διεκδικεί την είσοδο του στην τελική 8άδα.

Στην μάχη που έδωσε ο αθλητής μας, αντιμετώπισε τον Quentin Halys, Νο. 157 στην παγκόσμια κατάταξη, τον οποίο και κέρδισε με το κλειστό 7-6(3), 7-6(6) μετά από σχεδόν 2 ώρες αγώνα.

Ακόμα δυσκολότερο θα είναι το έργο του 23χρονου στην στην διεκδικήσει της εισόδου στα προημιτελικά, πέφτοντας πάνω στο Νο. 117 της παγκόσμιας κατάταξης Jason Jung.

Στην πρεμιέρα του στο τουρνουά, ο Μιχάλης επικράτησε του προερχόμενου από τα προκριματικά Felix Corwin, με το άνετο 6-1, 6-3.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Περβολαράκης αγωνίζεται στο τουρνουά ως ITF entry, κατ’επέκταση, παίκτες που βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη της ITF επιβραβεύονται παίρνοντας κάποιες θέσεις σε τουρνουά της σειρά ATP Challenger. O Περβολαράκης αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Νο. 105 της κατάταξης της ITF.

Στην ίδια διοργάνωση συμμετέχει και ο Θανάσης Κοκκινάκης, που επίσης προκρίθηκε στον 3ο γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το No.3 του ταμπλό, Guido Andreozzi. Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο Κοκκινάκης και Περβολαράκης να διασταυρωθούν στην επόμενη φάση, αν προκριθούν αμφότεροι, καθώς βρίσκονται στο ίδιο section του ταμπλό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected