Κατηγορίες
Αθλήματα

Στα ημιτελικά Λάκη και Ρουμπής

Η Μιχαέλα Λάκη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο του Ioannina Cup και με μόνο 2 χαμένα games προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Στα ημιτελικά πέρασε και ο Αλέξανδρος Ρουμπής, που κέρδισε μια μεγάλη μάχη με τον Κροάτη Luka Mikrut.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Μιχαέλα Λάκη πραγματοποίησε ακόμα έναν πολύ καλό αγώνα στα Ιωάννινα και επιβλήθηκε της Βουλγάρας Denislava Glushkova, Νο. 6 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1, για να “σφραγίσει” την είσοδό της στα ημιτελικά της διοργάνωσης της Grade 4 κατηγορίας της ITF.

Η 14χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο. 1 του ταμπλό και στο Νο. 248 της παγκόσμιας κατάταξης κάτω των 18 της ITF, θα διεκδικήσει αύριο την είσοδό της στον τελικό, απέναντι στην Αμερικανίδα Violeta Martinez.

Εκτός ημιτελικών έμεινε η Δήμητρα Παύλου, η οποία δεν τα κατάφερε απέναντι στη Βουλγάρα Ralitsa Alexandrova, No. 7 στο ταμπλό, από την οποία γνώρισε την ήττα με 6-4, 6-1.

Στο μονό των αγοριών, στην ημιτελική φάση προκρίθηκε ο Αλέξανδρος Ρουμπής, μετά και τη δύσκολη επικράτησή του επί του Κροάτη Luka Mikrut me 7-6 (5), 7-5. Επόμενος αντίπαλος για τον 17χρονο Έλληνα αθλητή θα είναι ο Σέρβος Marko Topo.

Στο διπλό των αγοριών, οι Φίλιππος Αστρεινίδης και Χάρης Φούζας ξεπέρασαν το εμπόδιο των Βούλγαρων Maxim Khorozov και Nikolay Nedelchev με 6-1, 6-3 και θα βρίσκονται στον αυριανό τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Luka Petrovic και Marko Topo. Οι τελευταίοι κέρδισαν στα ημιτελικά τον Κωνσταντίνο Ράπτη και τον Ρώσο Aleksandr Myagkov, με 7-6 (6), 6-4.

Τέλος, η Μιχαέλα Λάκη και η Αθηνά Πήττα δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του διπλού κοριτσιών, καθώς ηττήθηκαν στα ημιτελικά από τις Ιταλίδες Anastasia Abbagnato και Georgia Pedone, με 7-6 (5), 6-2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected