Κατηγορίες
Αθλήματα

Στα προημιτελικά η Παπαμιχαήλ!

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ζευγάρωσε τις νίκες της στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Getxo της Ισπανίας και προκρίθηκε στις “8” καλύτερες παίκτριες.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια έδωσε μεγάλη μάχη απέναντι στη Lina Gjorcheska, No. 6 στο ταμπλό, την οποία και κατάφερε να κερδίσει με 7-5, 6-3, σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες.

Δυο φορές προηγήθηκε με break στο 1ο σετ η Δέσποινα, στο 2-0 και στο 5-4, αλλά χρειάστηκε να κάνει ακόμα ένα, στο 6-5, για να σερβίρει τελικά για την κατάκτηση του 1ου σετ με επιτυχία, διαμορφώνοντας το 7-5.

Στο 2ο σετ η Gjorcheska, η οποία βρίσκεται στο Νο. 372 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, προσπάθησε να αντιδράσει. Ήταν μπροστά με 3-2 μετά από 5 games, όμως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε τα 4 επόμενα games και πήρε και το 2ο σετ, με 6-3, για να ολοκληρώσει τον θρίαμβό της.

Η Παπαμιχαήλ ακόμα δεν έχει χάσει σετ στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων, καθώς στον 1ο γύρο είχε αποκλείσει εύκολα την Mercedes Aristegui, με 6-2, 6-0.

Στα προημιτελικά θα έχει μια ακόμα πιο δύσκολη δοκιμασία, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Nadia Podoroska από την Αργεντινή, Νο. 1 στο ταμπλό και Νο. 258 στην παγκόσμια κατάταξη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected