Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Στην Αγία Μαρίνα και τη νέα σεζόν οι Κολίτσης και Ευαγγελόπουλος

Τις 11 ανανεώσεις έφτασε αισίως ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν σήμερα (10/7) την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Κολίτση (06/07/1983, αμυντικός) που την περσινή σεζόν είχε 17, συμμετοχές (896 λεπτά) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και τον Δημήτρη Ευαγγελόπουλο (08/07/1988, τερματοφύλακας) που μεταγράφηκε τον Γενάρη του 2019 από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και κατέγραψε 15 ματς και 1320 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά :

“Στην Αγία Μαρίνα και στον Μέγα Αλέξανδρο ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΖΕΣΟΝ 2019-20 οι Κολίτσης Γεώργιος και Ευαγγελόπουλος Δημήτριος!

Ακόμα δυο ποδοσφαιριστες (11 συνολικά ως τώρα) εκ του βασικών συντελεστών της πολύ καλής πορείας που είχε η ομαδα του Μέγα Αλέξανδρου τον δεύτερο γύρο του περσινού πρωταθληματος κατόπιν εισήγησης του προπονητικού τιμ ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου, για τη νέα σεζόν.

Ο έμπειρος αμυντικός Γεώργιος Κολίτσης και ο βασικός τερματοφύλακας Ευαγγελόπουλος Δημήτριος έδωσαν τα χέρια με τον πρόεδρο κιο Καλαιτζίδη Ανδρέα και έτσι θα αγωνίζονται και την νέα σεζόν με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μέγα Αλέξανδρου και ο πρόεδρος κιος Καλαιτζίδη Ανδρέας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τους ποδοσφαιριστές Κολίτσης Γ και Ευαγγελόπουλος Δημήτριος. Καλή επιτυχία στους δυο έμπειρους ποδοσφαιριστες, με την ευχή να ολοκληρώσουν άλλη μια επιτυχημένη σεζόν, φορώντας την φανέλα της ομάδας.

Τα νέα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι μια προσφορά του ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΡΙΓΩΝΟ και απο τα ΑΝΤΑΛΛΆΚΤΙΚΑ ΦΩΤΙΑΔΗΣ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected