Κατηγορίες
Αθλήματα

Τριπλέτα πρόκρισης στα Ιωάννινα

Η Μιχαέλα Λάκη, η Δήμητρα Παύλου και ο Αλέξανδρος Ρουμπής, προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του ITF Ioannina Cup.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Μιχαέλα Λάκη συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της στα Ιωάννινα, επικρατώντας της Βασιλικής Σαμαρά με 7-6 (3), 6-1, για να εξασφαλίσει μια θέση για τα προημιτελικά της Grade 4 διοργάνωσης της ITF. Η Λάκη θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη Βουλγάρα Denislava Glushkova, Νο. 6 στο ταμπλό.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε και η Δήμητρα Παύλου, που επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε τη Γαλλίδα Juliette Daries, με 2-6, 7-5, 6-2. Η Δήμητρα θα διεκδικήσει την είσοδό της στα ημιτελικά, απέναντι στη Βουλγάρα Ralitsa Alexandrova, No. 7 στο ταμπλό.

Στο μονό των αγοριών, ο Αλέξανδρος Ρουμπής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο. 2 του ταμπλό, επικράτησε του Αδαμάντιου Σταύρακα με 6-3, 6-2 και προκρίθηκε στην τελική 8άδα. Επόμενος αντίπαλος για τον Αλέξανδρο ο Κροάτης Luka Mikrut.

Στο διπλό των αγοριών, οι Φίλιππος Αστρεινίδης και Χάρης Φούζας κέρδισαν τους Mert Arabaci και Simeon Kostov με 7-6 (5), 1-6, 10-5. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τους Βούλγαρους, Maxim Khorozov και Nikolay Nedelchev. Ο Κωνσταντίνος Ράπτης και ο Ρώσος συμπαίκτης του, Aleksandr Myagkov, κέρδισαν τους Ιταλούς Jonas Greif και Alessio Tramontin με 7-6 (3), 2-6, 10-7 και θα παίξουν στα ημιτελικά με τους Luka Petrovic και Marko Topo.

Στο διπλό των κοριτσιών, η Λάκη και η Αθηνά Πήττα κέρδισαν εύκολα τις Gloria Alogo Piqueras και Violeta Martinez με 6-2, 6-1 και θα αντιμετωπίσουν τις Ιταλίδες Anastasia Abbagnato και Georgia Pedona, για μια θέση στον τελικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected