Κατηγορίες
Football League

Κάτοικοι Ηγουμενίτσας και οι Σταυρίδης, Σουλιώτης

Ο εκ των αρχηγών του Θεσπρωτού Δημήτρης Σταυρίδης, θα παραμείνει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε, καθώς τα βρήκε με τη Διοικούσα Επιτροπή του συλλόγου για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 26χρονος αμυντικός είχε πραγματοποιήσει άλλες δύο θητείες στο «πλατανόφυλλο» (2009-2012 και 2013-2015) πριν επιστρέψει στην ομάδα της Ηγουμενίτσας το καλοκαίρι του 2017.

Η δήλωση του Σταυρίδη στο «Theball»:

«Είμαι χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα.  Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή που με εμπιστεύονται για τρίτη χρόνια και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας»

Την ίδια ώρα, μένει στον σύλλογο της Ηγουμενίτσας ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

O αμυντικός Δημήτρης Σουλιώτης (31) τα βρήκε με την Διοικούσα Επιτροπή του ΑΣ Θεσπρωτός και θα αγωνίζεται με τα χρώματα του συλλόγου και την ερχόμενη περίοδο. Ο Σουλιώτης μεταγράφηκε για πρώτη φορά στο «πλατανόφυλλο» το 2012 (έμεινε για 2 σεζόν) ενώ το καλοκαίρι του 2018 έκανε την επιστροφή του στο Στάδιο Ηγουμενίτσας, έχοντας πανηγυρίσει δύο ανόδους με τον Θεσπρωτό.

Η δήλωση του Σουλιώτη στο «Theball» για την ανανέωσή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και εύχομαι να ζήσουμε με τον κόσμο μας μεγάλες στιγμές όπως και πέρυσι»

error: Protected