Κατηγορίες
Αθλήματα

Στον τελικό των Ιωαννίνων η Μαριάννα

Η Μιχαέλα Λάκη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο στο Ioannina Cup και με μια ακόμα εντυπωσιακή νίκη, προκρίθηκε στον τελικό της διεθνούς διοργάνωσης της ITF.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η 14χρονη Ελληνίδα, Νο. 1 στο ταμπλό του Ioannina Cup, επιβλήθηκε της Αμερικανίδας Violeta Martinez με 6-2, 6-1 και έκανε ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο τον 3ο τίτλο της στα μονά, σε διοργάνωση της ITF.

Η Μιχαέλα πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή εβδομάδα στα Ιωάννινα και δεν έχει χάσει ακόμα σετ στο ελληνικό τουρνουά της ITF, που διεξάγεται σε χωμάτινες επιφάνειες.

Στον αυριανό τελικό, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα της Ralitsa Alexandrova με την Daria Shalamanova.

Στο ταμπλό των αγοριών, ο Αλέξανδρος Ρουμπής έδωσε μια μεγάλη μάχη με τον Σέρβο Marko Topo στα ημιτελικά, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, γνωρίζοντας την ήττα με 6-1, 6-7 (5), 6-1.

Τέλος, σήμερα ολοκληρώθηκαν και τα διπλά, με τους Φίλιππο Αστρεινίδη και Χάρη Φούζα να παίρνουν τη 2η θέση, καθώς παρά την πολύ καλή τους προσπάθεια ηττήθηκαν τελικά στον τελικό από τους Topo και Luka Petrovic με 6-3, 4-6, 10-4. Στα κορίτσια, πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν οι Ιταλίδες Anastasia Abbagnato και Georgia Pedone, που κέρδισαν τις Juliette Daries και Denislava Glushkova, με 7-5, 6-4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected