Κατηγορίες
Football League

Αίσιο τέλος με Μπουτζίκο, δύσκολο του Γιακουμή

Τις προηγούμενες μέρες είχε διαρρεύσει πως ο Ολυμπιακός Βόλου είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Νίκο Μπουτζίκο για ανανέωση της συνεργασίας.

Όπως αναφέρει το goalpost, η συμφωνία αυτή πήγε προς στιγμήν να χαλάσει, ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο έμπειρος αμυντικός τα βρήκε τελικά με τους «ερυθρόλευκους», καθώς βρέθηκε η «χρυσή» τομή. Έτσι, ο Νίκος Μπουτζίκος θα ενισχύσει και τη νέα χρονιά τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Όσον αφορά τον Αστέριο Γιακουμή, που οι πληροφορίες ανέφεραν πως τα είχε βρει με τον Ολυμπιακό για συνέχιση της συνεργασίας, όπως όλα δείχνουν, δεν θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα τη νέα χρονιά. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση δύο αξιόλογων τερματοφυλάκων, τη στιγμή που παρελθόν αποτελεί, ως γνωστόν και ο Κώστας Παλιούρας (θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άνω Μερά, ομάδα της Μυκόνου).

Οι «ερυθρόλευκοι» σε μια νευραλγική θέση χρειάζεται να ενισχυθούν σημαντικά και ήδη έχουν γίνει επαφές με έμπειρους τερματοφύλακες, με τις συζητήσεις να είναι σε καλό δρόμο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected