Κατηγορίες
Super League 1

Ήττα με 3-0 για τον Ατρόμητο (photos)

Στο πρώτο του φιλικό στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος ηττήθηκε 3-0 από την πιο έτοιμη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου δεν παρουσίασαν ιδιαίτερα καλό πρόσωπο, με το κύριο πρόβλημα να εντοπίζεται επιθετικά, καθώς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Στο Περιστέρι βρέθηκαν αρκετοί επίσημοι της Νότιγχαμ και του Ολυμπιακού, τον οποίο η αγγλική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τρίτη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το παρών έδωσαν οι Γιάννης Βρέντζος και Φρανσουά Μοντέστο, που ως στελέχη έχουν εμπλοκή εκτός από τον Ολυμπιακό και στη Φόρεστ. Στα επίσημα βρέθηκε και ο Βαγγέλης Αγραφιώτης, αλλά και ο Κώστας Καραπαπάς.

Η Νότιγχαμ ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα του αγώνα, έχοντας την κατοχή της μπάλας. Στο 20’ η πίεση των Άγγλων απέδωσε και μετά από κόρνερ, ο Αμεόμπι με προβολή έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, με κορυφαία στιγμή το ψαλιδάκι του Βέλλιου στο 26’ που πέρασε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πιο χαμηλό τέμπο, αλλά στο 64’ ο Ντόουσον μετά από παράλληλη σέντρα, έγραψε το 0-2. Ο Ατρόμητος πίεσε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και στο 90+1’, ο Λόλεϊ με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

δείτε φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected