Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Κάτοικος Χανίων ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης!

Στα Χανιά και στον ΑΟΧ Κισσαμικό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης.

Ο 24χρονος (24/10/1994) Κοζανίτης ακραίος αμυντικός ανήκε μέχρι πρότινος στον ΝΠΣ Βόλος, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Football League (21 συμμετοχές) ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Βέροια, Αγροτικό Αστέρα, ΑΕΛ Καλλονής, Ζάκυνθο, Βέροια U20, Εθνικό Βατερού και Μακεδονικό Κοζάνης.

Αναλυτικά :

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ουνγιαλίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου 1994 στην Κοζάνη έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον τοπικό Μακεδονικό και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Δ’ Εθνική με τον Εθνικό Βατερού Κοζάνης. Ακολούθησε η διετή παρουσία του (2012-14) στην Κ20 της Βέροιας. Τη σεζόν 2014-15 έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε επαγγελματικές κατηγορίες, μετρώντας με τη Ζάκυνθο 25 συμμετοχές (24 στη Football League – 1 στο Κύπελλο Ελλάδας). Επόμενος σταθμός του ήταν η Καλλονή στη Super League και εν συνεχεία ακολούθησε μία γεμάτη σεζόν στον Αγροτικό Αστέρα (24 συμμετοχές – 1 γκολ στη Football League, 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας). Το α’ εξάμηνο της σεζόν 2017-2018 ήταν στη Βέροια και το β’ στον Βόλο ΝΠΣ, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Football League. Ως βασικό στέλεχος της ομάδας έβαλε το δικό του λιθαράκι και την περασμένη σεζόν για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Super League 1 (18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα – 3 στο Κύπελλο Ελλάδας).

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα μας ο 24χρονος ακραίος αμυντικός δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην ποδοσφαιρική οικογένεια της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, τον κ. Βοσνιάδη, που με επέλεξε και μου έδειξε την εμπιστοσύνη του από την αρχή. Είμαι 100% έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και εύχομαι να έχουμε μία υγιή χρονιά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected