Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει με το μπλε αστέρι και ο Θοδωρής Πετάσης!

Μετά τους Γιάννη Μπλουκα, Μάνο Σγουρό και Ντίνο Μαρκάκη ο ΑΟ Αγίου Νικολάου ανακοίνωσε την παραμονή και του Θοδωρή Πετάση.

O 32χρονος μέσος ήταν από τους ακρωγωνιαίους λίθους της περσινής πορείας των πρωταθλητών Λασιθίου, που τους οδήγησε στην άνοδο σε εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά :

“Χωρίς χρονοτριβή προχωράει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας. Έτσι το μεσημέρι του Σαββάτου (13/7) ευτυχή κατάληξη είχε μια ακόμη περίπτωση ανανέωσης με έναν εκ των πιο σημαντικών ποδοσφαιριστών της περσινής περιόδου (2018/2019) στην πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου και τη Γ’ εθνική.

Ο λόγος για το Θοδωρή Πετάση, καθώς ο 32χρονος μέσος συμφώνησε σε όλα με το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου και έτσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το μπλε αστέρι στο στήθος, βοηθώντας και αυτός στην προσπάθεια στη Γ’ εθνική τη νέα σεζόν (2019/2020).

Πρόκειται για μια ακόμη πολύ σημαντική κίνηση, μιας και ο Πετάσης γνωρίζει την κατηγορία και είναι παίκτης ο οποίος δίνει λύσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής τόσο στον ανασταλτικό, όσο και στον δημιουργικό τομέα και χαρακτηρίζεται ως ένα «πολυεργαλείο» για κάθε προπονητή με τον οποίο έχει συνεργαστεί.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected