Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα Γιαννιτσά ο Γκαρακλίδης

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΑΣ Γιαννιτσά.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν σήμερα (13/7) την απόκτηση του Θωμά Γκαρακλίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον συντοπίτη Εδσσαϊκό, όπου ανήκε τον τελευταίο χρόνο.

Ο 30χρονος (23/05/1989) γηγενής αμυντικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, Εργοτέλη, Δόξα Δράμας, Καβάλα, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Έβρο Σουφλίου και Νίκη Πολυγύρου.

Αναλυτικά :

“Την πρώτη μεταγραφή έμπειρου ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε η ομάδα των Γιαννιτσών (προηγήθηκαν 6 μεταγραφές ταλαντούχων παικτών), που απόκτησε τον έμπειρο αμυντικό Θωμά Γκαρακλίδη. Ο έμπειρος αμυντικός έχει γεννηθεί στις 23 Μαΐου του 1989. Έχει ύψος 1,80m και βάρος 76Kg.

Ο έμπειρος παίκτης με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, ξεκίνησε από Ακαδημία των Γιαννιτσών, ακολούθησαν ο Μ. Αετών Παραλίμνης, ο Εδεσσαικός (Δ’ Εθνική) και η Νίκη Πολυγύρου (Δ’ Εθνική). έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο έχοντας 8 συμμετοχές στην Super league με τα χρώματα της Δόξας Δράμας. Επίσης αγωνίστηκε Έβρο Σουφλίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καβάλα, Εργοτέλη και Μ. Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Συνολικά μετρά πάνω από 150 παιχνίδια στις Εθνικές κατηγορίες με 8 στην Super league, 46 στην Β’ εθνική ,πέρσι αγωνίστηκε στην Γ’ εθνική με τα χρώματα του Εδεσσαϊκού.

Η ομάδα των Γιαννιτσών όπως υποσχέθηκε στο φίλαθλο κοινό της περιοχής από σήμερα θα ανακοινώνει σταδιακά την απόκτηση έμπειρων παικτών, με θητεία σε εθνικές κατηγορίες, η μεταγραφή του Θωμά Γκαρακλίδη, είναι η πρώτη από τις 10 που θα ανακοινωθούν από τον σύλλογο της Πέλλας.

Η μεγάλη οικογένεια των Γιαννιτσών, καλωσορίζει τον θωμά στην γενέτειρα πόλη του και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected