Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Deal της Θύελλας με Δημήτρη Λαφαζανίδη!

Την απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού Δημήτρη Λαφαζανίδη που πριν λίγες μέρες είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από τον Εδεσσαϊκό, ανακοίνωσε η Θύελλα Σαρακηνών ενισχύοντας κι άλλο την ήδη ισχυρή γραμμή πυρός της.

Όπως αναφέρει το Pellasports, οι συστάσεις για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πειρατών είναι περιττές, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει… φάει τα γήπεδα με το κουτάλι και έχει πολλές επιτυχίες στο πλούσιο παλμαρέ του.

Ο Δημήτρης Λαφαζανίδης έχει γεννηθεί την 1/10/1982 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ελπιδα Έδεσσας, για να αγωνιστεί στην συνέχεια σε αξιόλογες ομάδες όπως Εδεσσαϊκός, ΟΦ Ιεράπετρας, ΠΑΕ Βέροια, ΑΕ Γιάννινα και Αετός Σκύδρας. Όλα αυτά μέχρι το 2011 αφού από εκεί και μετά αποτέλεσε παίκτη των «τριαινοφόρων» της Έδεσσας, με τους οποίους έχει στο ενεργητικό του αρκετές επιτυχίες και πολλά τέρματα αποτελώντας τον φυσικό αρχηγό και ηγέτη αυτής της μεγάλης ομάδας που ακούει στο όνομα Εδεσσαϊκός.

Πλέον ανοίγει μια νέα σελίδα στην πλούσια καριέρα του, αυτή της Θύελλας Σαρακηνών όπου ο ισχυρός άνδρας των Πειρατών Ηλίας Αταλασίδης τον έπεισε για το πρότζεκτ των νεοφώτιστων στην Γ’ Εθνική και έτσι του δίνεται μία ακόμη ευκαιρία για νέες διακρίσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected