Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αλλαγή δεδομένων στην τεχνική ηγεσία, δεν συμφώνησε ο Καλύβας

Στον Αιολικό μπορεί από την περασμένη εβδομάδα να εξέφραζαν αισιοδοξία ότι την προσεχή Τετάρτη θα ανακοίνωναν σε επίσημη παρουσίαση την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Θεόφιλο Καλύβα στη θέση του προπονητή και τον Μιχάλη Κριπιντίρη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο οι μέρες πέρασαν και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Sportlesvos, υπήρξε εμπλοκή και στις δύο περιπτώσεις.

Ο Θεόφιλος Καλύβας, αν και είχε συμφωνήσει με τον Γιάννη Καραμπάση στη συνάντησή τους στην Αθήνα, φέρεται να ζήτησε μια μικρή προθεσμία προκειμένου να τακτοποιήσει προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό σήμερα, η διοίκηση του Αιολικού ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να περιμένει περισσότερο, αφού τα δεδομένα δεν ήταν ξεκάθαρα και όλα δείχνουν πως θα κινηθεί για άλλον προπονητή.

Επικρατέστερες περιπτώσεις πλέον των υποψηφίων στόχων για την άκρη του πάγκου του Αιολικού είναι ο πρώην τεχνικός του Αγίου Ιερόθεου και του Αήττητου Σπάτων, Πάρης Κωνσταντακόπουλος, ο πρώην προπονητής των Μυτιληνιών και μάλιστα με διπλή θητεία, Πέτρος Μίχος, αλλά και ο φιλόδοξος κόουτς με παρουσία σε Προοδευτική, Φωστήρα και Αστέρα Ιτέας, Πάρης Ανδράλας. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει και άλλη πρόταση στο τραπέζι, αφού ο Αιολικός κινείται σε πολλαπλά μέτωπα.

Σε ότι αφορά τον Μιχάλη Κριπιντίρη, ο πρώην αρχηγός της ομάδας της Μυτιλήνης φέρεται να ευχαρίστησε τον Γιάννη Καραμπάση για την τιμητική πρόταση που του έγινε, ωστόσο αποφάσισε πως δεν ήταν έτοιμος να αναλάβει στην παρούσα φάση τεχνικός διευθυντής, χωρίς να αποκλείει μια μεταξύ τους συνεργασία στο μέλλον.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected