Super League 2 - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε τις πρώτες μεταγραφές ο Λεβαδειακός

Τριπλέτα ενίσχυσης για τον Λεβαδειακό, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Super League 2.

H ομάδα της Βοιωτίας ανακοίνωσε την απόκτηση των Βαγγέλη Μάντζιου, Αντώνη Κοκκάλα και Πέτρου Ορφανίδη, οι οποίοι αναμένεται να ενταχθούν άμεσα στην προετοιμασία των “πρασίνων”.

Ο πρώτος επιστρέφει στον Λεβαδειακό, στον οποίο είχε διατελέσει επί μία τετραετία (2013/2017), διάστημα στο οποίο κατέγραψε 109 συμμετοχές και 36 γκολ. Στην καριέρα του έχει 400 συμμετοχές και 110 γκολ με Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Σμύρνης, Ατρόμητο, Μπακού, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, Μαρίτιμο, Ανόρθωση, Άιντραχτ Φραγκφούρτης, Πανιώνιο και Φοίνικα Καλλιθέας.

Ο Αντώνης Κοκκάλας είναι 27 ετών (16/02/1992, τερματοφύλακας) με καταγωγή από τα Χανιά, που τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στον Αήττητο Σπάτων (24 συμμετοχές) και παλαιότερα σε Πλατανιά και Άρη Σούδας.

Ο Πέτρος Ορφανίδης είναι 23 ετών (23/03/1996, μεσοεπιθετικός) με καταγωγή από τη Ξάνθη, 10 φορές διεθνής με την U21 της χώρας μας, που τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στον Ηρακλή ως δανεικός από τη Ξάνθη.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της με τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Μάντζιο, Αντώνη Κοκκάλα και Πέτρο Ορφανίδη».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected