Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα κυανόλευκα ο Χρήστος Φράγκος

Στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο ΑΟ Πόρου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Φράγκος.

Ο 26χρονος (27/03/1993) μεσοεπιθετικός με καταγωγή από το Αγρίνιο, αγωνίστηκε πέρσι στον Όμηρο Νεοχωρίου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, έχει όμως μια σημαντική πορεία στις Εθνικές κατηγορίες με ΑΟ Επισκοπής, Φλόγα Παλαιομάνινας, Αρχάγγελο Ρόδου, ΑΕ Ερμιονίδας, ΑΕ Μεσολογγίου, Ήφαιστο Περιστερίου. ενώ θήτευσε και τα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου.

Αναλυτικά :

“Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Φράγκου, ενός ποδοσφαιριστή που με την ποιότητα και την αξία του ανεβάζει επίπεδο την ομάδα μας και παράλληλα με την εμπειρία του θα μας βοηθήσει πάρα πολύ τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική.

Καλωσορίζουμε το Χρήστο στη ζέστη οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ποιος είναι

Ο Χρήστος Φράγκος γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1993, έχει ύψος 1.80μ. και αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ και αριστερός ακραίος χαφ.

Ο έμπειρος επιτελικός μέσος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από το Αγρίνιο και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, έχοντας πολλές παραστάσεις και πλούσιες εμπειρίες. Συγκεκριμένα έχει φορέσει τη φανέλα των Ατρόμητου (Κ20), Ήφαιστου Περιστερίου (Δ’ Εθνική), ΑΕ Μεσολογγίου (Δ’ Εθνική), Ερμιονίδας (Γ’ Εθνική), Αρχάγγελου Ρόδου (Δ’ Εθνική), Φλόγας Παλαιομάνινας (Α’ Αιτ/νίας), Επισκοπή Ρεθύμνου, ενώ πέρυσι έπαιξε στον Όμηρο Νεοχωρίου. Μάλιστα με την Επισκοπή κατέκτησε πρόπερσι το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Στη φωτογραφία, ο Χρήστος Φράγκος δίνει τα χέρια με τον αντιπρόεδρο του Α.Ο. Πόρου Αντώνη Μαρκάκη».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected