Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στον Απόλλωνα ο Τάσος Δημητριάδης

Την απόκτηση του Τάσου Δημητριάδη ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο Απόλλων Λάρισας.

Ο 22χρονος (27/02/1997) μεσοεπιθετικός με καταγωγή από τη Θεσσαλίκη, έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Πόντου με τον οποίο είχε 24 συμμετοχές και τρία την περσινή σεζόν στη Football League, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ, ΑΕ Καραϊσκάκης, Μιχάλοβτσε και στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τα βρήκε σε όλα και έκανε “δικό” της τον νεαρό επιθετικό Τάσο Δημητριάδη.

Ο Τάσος βρίσκεται ήδη στην Λάρισα από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας (15/07) και μάλιστα πέρασε και από εργομετρικές εξετάσεις στο “The Μedical project”.

Ο Τάσος Δημητριάδης το διάστημα 2012-18 ανήκε στον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια είχε δοθεί ως δανεικός στη Michalovce από τη Σλοβακία στην οποία συμμετείχε σε 11 παιχνίδια και ακολούθως αγωνίστηκε (πάλι ως δανεικός) στην ΑΕ Καραϊσκάκης τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 25 αγώνες.

Τον Ιούνιο του 2018 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Πόντου.

Παράλληλα έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Κ-17 την περίοδο 2013-14 με έξι συμμετοχές και ένα γκολ και στην Κ-19 τη σεζόν 2016-17 έχοντας τρεις συμμετοχές και ισάριθμα τέρματα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εύχεται στον Τάσο να είναι γερός και να πετύχει μαζί μας, τους στόχους του, βοηθώντας φυσικά στο ακέραιο τον σύλλογο μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected