Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πήρε και Καραμπά ο ΑΣ Γιαννιτσά

Μετά τους Γκαρακλίδη και Σούκια, ο ΑΣ Γιαννιτσά ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Καραμπά.

Ο 23χρονος (11/09/1995) Θεσσαλονικιός ακραίος αμυντικός ανήκε τον τελευταίο χρόνο στον Άρη Παλαιοχωρίου, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Κιλκισιακό, Ολυμπιακό Βόλου, ΑΠΕ Λαγκαδά, Αγροτικό Αστέρα και στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά :

«Ακόμα μια μεταγραφή για την ομάδα των Γιαννιτσών (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) που κατάφερε να αποκτήσει ένα αξιόλογο αμυντικό, τον 24 χρόνο Γιάννη Καραμπά, που αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία στην ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου την προηγούμενη σεζόν.

Ο Ποδοσφαιριστής έχει πολλές συμμετοχές στην Γ’ εθνική κατηγορία γεμάτες ποδοσφαιρικά χρονιές, ενώ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Καραμπάς είναι 24 ετών (11/09/1995), ακραίος αμυντικός και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Παλαιοχώρι προηγήθηκε ο Κιλκισιακός, ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και των ΑΠΕ Λαγκαδά, Αγροτικού Αστέρα ενώ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Α.Σ. (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) Γιαννιτσά θα προβεί τις επόμενες μέρες και στην ανακοίνωση και άλλων παικτών που έχει ήδη συμφωνήσει μαζί τους, σκοπός της ομάδας είναι η δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου που θα εμπνέει τους φιλάθλους της Πόλης και όχι μόνο.»