Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα κιτρινόμαυρα και ο Παπασπύρος

Στον Παλληνιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σπύρος Παπασπύρος.

Ο 23χρονος (23/01/1996) μεσοαμυντικός ανήκε μέχρι πρότινος στον Παναργειακό, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΑΠΟ Κερατσίνι, Ατρόμητο, Ιάλυσο Ρόδου, Ιωνικό και Αχαρναϊκό.

Αναλυτικά :

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμη μία μεταγραφή, καθώς τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα σεζόν θα φοράει ο Σπύρος Παπασπύρος!

Ο 23χρονος άσος, ο οποίος συμφώνησε σήμερα με τη διοίκηση της ομάδα μας, έχει πλούσια εμπειρία από τη Γ’ Εθνική, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ενώ έχει υπάρξει διεθνής σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής μας ομάδας, μέχρι το επίπεδο των Νέων!

Ο Παπασπύρος είχε ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του Παννεαπολικού, ενώ πέρασε σε αυτά του Ατρόμητου Αθηνών. Με τους Περιστεριώτες, μάλιστα, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διετίας, την ίδια ημέρα που έγινε επαγγελματίας και ο Δημήτρης Λημνιός.

Ο Σπύρος έχει δύο θητείες με τη φανέλα του Ιωνικού στη Γ’ Εθνική, σε ηλικία 17 ετών και σε ηλικία 20 ετών, ενώ έχει περάσει και από τον Αχαρναϊκό στη Β’ Εθνική. Επίσης, έχει αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και με τη φανέλα του Ιάλυσου, αλλά και πρόπερσι με αυτή του Κερατσινίου.

Πέρυσι ο Παπασπύρος αγωνιζόταν επίσης στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Παναργειακού. Η φυσική του θέση είναι «8άρι», αλλά μπορεί με ευχέρεια να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παλληνιακού, ο 23χρονος άσος τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παλληνιακού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα βοηθήσω από την πλευρά μου όσο μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και σε δεύτερο χρόνο θα βάλω κάποιον προσωπικό πήχη. Να ευχηθώ με τη σειρά μου να έχουμε καλή σεζόν με υγεία και να δικαιώσω όλους στην ομάδα για την επιλογή τους».

Σπύρο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παλληνιακού και σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected