Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Αγροτικό Αστέρα ο Νίκος Ράπτης

Το φλερτ των δύο πλευρών υπήρχε εδώ και μεγάλο διάστημα, ωρίμασε και πλέον κατέληξε σε γάμο.

Ο Αγροτικός Αστέρας όπως και ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας επενδύουν στα ταλέντα των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ και αυτό φαίνεται σε κάθε κίνηση τους.

Όπως αναφέρει το epsm24, ο Αγροτικός Αστέρας αποφάσισε να επενδύσει στον πρώτο σκόρερ της Α κατηγορίας (29 γκολ), Νίκο Ράπτη, ο οποίος πριν λίγη ώρα βρέθηκε στα γραφεία του Αγροτικού Αστέρα και είπε το «Ναι».

Ο 20χρονος σέντερ φορ δε ξέχασε την πρώην ομάδα του, τον Εθνικό Πυλαίας, προχωρώντας σε μια ευχαριστήρια δήλωση, τονίζοντας:

«Ήρθε η ώρα να αφήσω την οικογένεια μου μετά από 7 πανέμορφα χρόνια. Ήρθα παιδί και φεύγω άντρας. Φόρεσα το σήμα και υπηρέτησα τη φανέλα του Εθνικού με όλη μου την καρδιά και είμαι περήφανος που αποτέλεσα κομμάτι του συλλογου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την συνεργασία, τον υπεύθυνο ακαδημιών κ.Ilias Naskos για την άψογη συνεργασία στα τμήματα υποδομών, το προπονητικό team για τα τελευταία δυο χρόνια που πέρασα μαζί τους και πάνω από όλα τους συμπαίκτες-οικογένεια μου για αυτά τα δυο όμορφα χρόνια. Φεύγω γεμάτος και εύχομαι να επιτευχθούν ολοι οι στόχοι του καθενός ατομικά και ο στόχος της ομάδας τη νέα χρόνια. Και πάλι ευχαριστώ για όλα!
Εις το επανιδείν. «

Από εκεί και πέρα ένα άλλο θέμα που αποτελούσε από τα πρωτεύοντα στον Εύοσμο ήταν η παραμονή του Θάνου Αθαμασιάδη, με τη διοίκηση του Αγροτικού να το κάνει πράξη, διατηρώντας τον έμπειρο μεσοεπιθετικό στο ρόστερ του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected