Super League 1

Εξαιρετική εμφάνιση για τον ΟΦΗ και νίκη κόντρα στην Άντερλεχτ!

Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα και η νίκη επί των Βέλγων με 1-0 χάρις στο γκολ του Σακόρ αλλά η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Γιώργου Σίμου κόντρα στην Άντερλεχτ.

Την πρώτη του νίκη σε φιλικά παιχνίδια σημείωσε ο ΟΦΗ επικρατώντας της Άντερλεχτ με 1-0 χάρις στο γκολ του Βαγιεμπάχ Σακόρ στο 42ο λεπτό μετά από ωραία πάσα του Φερέιρα. Στο ντεμπούτο του Γιώργου Σίμου στον πάγκο του, ο ΟΦΗ παρουσίασε εξαιρετική εικόνα για 45 λεπτά παρουσιάζοντας σαφή βελτίωση σε σχέση με το πρώτο φιλικό κόντρα στην Μπέρσοτ το περασμένο Σάββατο.

Η εικόνα του πρώτου 45λεπτου μοίρασε υποσχέσεις για την συνέχεια καθώς ο Γιώργος Σίμος είδε αυτά που ήθελε να με τον ΟΦΗ να κάνει παιχνίδι κατοχής και να έχει την μπάλα στα πόδια του για αρκετή ώρα. Με πρέσινγκ ψηλά, έκλεψε αρκετές μπάλες και είναι ένας προάγγελος για το τι θα δούμε στα επίσημα παιχνίδια.

το φιλμ του αγώνα στο gentikoule.gr

Συνθέσεις

Άντερλεχτ (Βενσάν Κομπανί): Μπέκς, Ελ Καμπάμπρι, Μπορνώ, Λόρενς, Καγιέμπε, Κουμς, Ντάσκεβιτς, Ζουλί, Γκέρκενς, Τρέμπελ, Ελ Χατζ

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτήριου (73’ Δερμιτζάκης), Μπράουν (46’ Μαρινάκης), Νάστος, Γιαννούλης (78’ Περδίκης), Κοροβέσης, Μεγιάδο (46’ Νέιρα), Σακόρ (73’ Οικονόμου), Α. Ναμπι (61’ Σ. Ναμπί), Φερέιρα (46’ Μάνος), Σεμέντο, Σάσι (78’ Νοικοκυράκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected