Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα Γιαννιτσά ο Δημήτρης Κεφαλάς

Στοχευμένες οι μεταγραφές του ΑΣ Γιαννιτσά και αυτό επιβεβαιώνεται με την απόκτηση του Δημήτρη Κεφαλά.

Ο 26χρονος (24/09/1992) μέσος με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έμεινε ελεύθερος από τον Άρη Παλαιοχωρίου, με τον οποίο τέθηκε αντιμέτωπος κόντρα στην τωρινή του ομάδα στη Γ Εθνική, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Πανθηραϊκό, Καβάλα, Δόξα Δράμας, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ΦΑΣ Νάουσα, Κέρκυρα, Οδυσσέα Αναγέννησης, Απόλλωνα Καλαμαριάς και στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή.

Αναλυτικά :

“Μια ακόμα αξιόλογη μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα των Γιαννιτσών (Αναγέννηση) που πιστή στο δόγμα της ,να ανακοινώνει κάθε μέρα από μια μεταγραφή, ανακοινώνεικαι επίσημα την απόκτηση του 26 χρόνου μέσου Δημήτρη Κεφαλά.

Ο κεφαλάς αμυντικό χαφ πέρσι αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία με τα χρώματα του Άρη Παλαιοχωρίου.

Η ομάδα των Γιαννιτσών εκπληρώνει έναν – έναν τους μεταγραφικούς στόχους που έχει με σκοπό να είναι απόλυτα έτοιμη η ομάδα την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο Δημήτρης Κεφαλάς είναι 26 ετών (24/09/1992), μέσος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από Παλαιοχωρι και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Πανθηραϊκό Καβάλα, Δόξα Δράμας, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ΦΑΣ Νάουσα, ΑΟ Κασσιώπη, Οδυσσέα Αναγέννησης, Απόλλωνα Καλαμαριάς και στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή.

Η διοίκηση των Γιαννιτσών, με επικεφαλή τον πρόεδρο Τεο Δανιηλίδη, έχει έρθει σε συμφωνία και με άλλους αξιόλογους παίκτες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected