Κατηγορίες
Basket

Το Λαύριο αντί της Κύμης στην Α1

Βαριέται κανείς στην Basket League;

Από άποψη θεάματος εντός παρκέ μπορεί, από άποψη εξελίξεων και αλλαγών όμως σίγουρα κανείς. Μπορεί να είναι προγραμματισμένο ένα νέο ΔΣ το πρωί της Πέμπτης, όμως Λαύριο και Κύμη κατάφεραν να διασκεδάσουν από το βράδυ της Τετάρτης τις εντυπώσεις.

Όπως αναφέρει το basketblog, οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια, με αποτέλεσμα το Λαύριο να αγωνιστεί τη νέα σεζόν κανονικά στο κορυφαίο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας, έχοντας όμως το ΑΦΜ της Ευβοϊκής ομάδας. Με αυτό το αποτέλεσμα επιλύεται κατά κάποιο τρόπο το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την τελική βαθμολογία και την προσφυγή που είχε καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός.

Με αυτά τα δεδομένα πλέον, Κολοσσός και Λαύριο που είχαν αρχικώς υποβιβαστεί, παραμένουν στην κατηγορία, με τους μεν Ροδίτες να έχουν το ΑΦΜ του Χολαργού, τους δε Λαυριώτες να έχουν το ΑΦΜ της Κύμης.

Συνεπώς δεδομένα θα έχουμε μία ακόμα άνοδο από την Α2, θέση που ανήκει στην Καστοριά, όμως με δεδομένο το θολό τοπίο που έχει δημιουργηθεί διοικητικά στους “γουναράδες”, όλα είναι ανοιχτά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected