Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Και τρίτη μεταγραφή σε ένα 24ωρο για τον Εργοτέλη!

Οι μεταγραφές των Σπίριακ και Μπαράτα δεν ήταν τελικά οι μόνες για τον Εργοτέλη, ο οποίος ανακοίνωσε άλλη μία σε διάστημα 24 ωρών!

Ο λόγος για τον 22χρονο (07/01/1997) Βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό, Αρτούρ Σέζαρ (Reis Castro Arthur Cesar ολόκληρο το όνομα του) που αγωνιζόταν στη Sport União Sintrense της Πορτογαλίας και παλαιότερα στα τμήματα υποδομής της Σάντος.

Αναλυτικά :

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Reis Castro Arthur Cesar. Ο 22 χρόνος αμυντικός (γεννηθείς 7/01/1997) έχει ύψος 1,72 χρησιμοποιεί τόσο το αριστερό όσο και το δεξί πόδι και μπορεί ν αγωνιστεί και στα δυο άκρα της άμυνας.

Ο Arthur Bothe όπως του αρέσει να τον φωνάζουν ξεκίνησε απ’ τις μικρές ομάδες της Santos FC αγωνιζόμενος σε Κ17, Κ19 και Κ20 αντίστοιχα. Απ’ το περσινό καλοκαίρι και για ολόκληρη τη σεζόν αγωνίστηκε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της SU Sertanese. Ο Βραζιλιάνος άσος ήρθε σήμερα στο Ηράκλειο με τον εκπρόσωπο του. Αύριο (19/07) θα περάσει απο ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected