Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ο προπονητής του Άχθου Αρούρη στη Β Ερασιτεχνική

Με νέο προπονητή θα πορευτεί στη νέα Β Ερασιτεχνική ο Άχθος Αρούρης.

Η ομάδα που εξέπληξε πέρσι με την πορείας της στη Γ κατηγορία και κέρδισε σχετικά εύκολα την άνοδο της, ανακοίνωσε σήμερα την αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική της ηγεσία.

Ο Γιώργος Κατσαπελίδης θα αναλάβει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, χωρίς όμως να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ενώ προπονητής θα είναι ο Θανάσης Γιαγλής, ο οποίος θα έχει στο πλάι του τον Άλκη Ελευθεριάδη, δύο από τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τα μέγιστα πέρσι στην πορεία της ομάδας.

Τέλος, το τέλος της καριέρας τους ανακοίνωσe ο Γιάννης Αβραμίδης, o οποίος αγωνίστηκε πέρσι σε 8 παιχνίδια με τον Άχθο Αρούρη και σημείωσε τρία γκολ.

Αναλυτικά :

“Έπειτα από την περσινή άκρως επιτυχημένη χρονιά, ακολουθεί η νέα αγωνιστική περίοδος με υψηλότερες αγωνιστικές απαιτήσεις. Έτσι οι αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας θα είναι αρκετές. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Σερ Τζορτζ Κατσαμπέλισον θα δώσει την σκυτάλη στον Γιούργκεν Φλάκλοπ, βασικό στέλεχος της περσινής ομάδας, έχοντας καλύψει επάξια τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Λόγο βεβαρημένου εργασιακού ωραρίου λοιπόν, ο Σερ Κάτσα από δω και στο εξής θα βοηθάει την ομάδα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή και φυσικά του ποδοσφαιριστή. Βοηθός στο δύσκολο έργο του Φλάκλοπ θα ναι ο αριστερός μπακ της ομάδας Χαβιέ Αλκέτι. Έτσι κλείνει το προπονητικό τιμ της ομάδας με 3 παιδιά εκ των έσω.

Συνεχίζουμε λοιπόν με αφίξεις και αναχωρήσεις παικτών.

Δυστυχώς δεν θα συνεχίσουν μαζί μας την νέα χρονιά, παιδιά τα οποία δώσανε τα πάντα για να φτάσει η ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου.

Ξεκινάμε από τα μετόπισθεν, όπου το βασικό δεξί μπακ μας κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του για να αναλάβει χρέη προπονητή. Ακόμη μια αποχώρηση για την ομάδα μας είναι ο ομογενής κεντρικός χαφ John Abramides. Ένα πολύτιμο εργαλείο της ομάδας που αγωνίστηκε σε οποιαδήποτε θέση είχε ανάγκη η ομάδα. Ακόμη ένας παίκτης που κρεμάει τα παπούτσια του είναι ο John Iznogod, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς καθ’όλη τη διάρκεια της σεζον και διαλέγει την ζωή από το σίγουρο θάνατο. Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη στα παιδιά.

Από την άλλη πλευρά, εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν τουλάχιστον εννέα μεταγραφές, τρεις εκ των οποίων θα προκαλέσουν αίσθηση, αφού η εμπειρία και το ταλέντο των συγκεκριμένων παιδιών είναι αδιαμφισβήτητο. Θα μιλήσουμε με ονόματα μόλις επισημοποιηθούν οι μεταγραφές, να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθούν οι παραπάνω κινήσεις.

Πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας και της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου ο φίλαθλος κόσμος θα έχει την δυνατότητα να μας παρακολουθεί Κυριακή μεσημέρι και όχι με την τσίμπλα στο μάτι στις 10 το πρωί.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected