Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Παραμένει πρόεδρος στον ΦΑΣ Νάουσα ο Απόστολος Μπέκας. Η σύνθεση του ΔΣ

Τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ανακοίνωσε ο ΦΑΣ Νάουσα.

Στον προεδρικό θώκο παραμένει ο Απόστολος Μπέκας, που θα συνεχίσει στο «κυανόλευκο» τιμόνι για τέταρτη χρονιά ενώ αρκετά είναι τα νέα πρόσωπα στη νέα διοίκηση.

Αναλυτικά :

«Μετά την εκλογή της νέας διοίκησης του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ από τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, η οποία έγινε τη Δευτέρα (15/7), ακολούθησε η καθιερωμένη πρώτη συνεδρίαση, που έγινε στα γραφεία της ομάδας, για την κατανομή των αξιωμάτων και των καθηκόντων μεταξύ των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία είναι η εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπέκας Απόστολος

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπέκας Γεώργιος

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ελευθερόπουλος Αλέξανδρος

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χρόνη Ειρήνη

ΤΑΜΙΑΣ: Νοΐδης Γεώργιος

ΓΕΝIΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Κερμανίδης Χρήστος

ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Μπέκας Ιωάννης

ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ: Σαμαράς Χρήστος

ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Κεράνος Κων/νος

ΜΕΛΟΣ: Αδαμίδης Παύλος

ΜΕΛΟΣ: Βασιλειάδης Χρήστος

Επίσης Αναπληρωματικά Μέλη του Δ.Σ. είναι οι: Ράντσιου Μαρία και Χαραλαμπίδης Στέφανος

Ο πρόεδρος κ. Απόστολος Μπέκας, ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν, ζήτησε συνεργασία και συλλογική προσπάθεια ώστε άμεσα τρέξουν όλα τα ζητήματα για να είναι η ομάδα έτοιμη τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ειδικότερα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιλεγεί ο προπονητής, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν οι επαφές για τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο ροστερ της ομάδας καθώς και οι ενέργειες για τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου. Τέλος, η προετοιμασία της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου.»