Κατηγορίες
Αθλήματα

Συνεχίζει τα σερί της η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ επέστρεψε από σετ πίσω για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι στο Aschaffenburg της Γερμανίας και έφτασε τις 8 διαδοχικές νίκες στα μονά, για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων. Αργότερα, προκρίθηκε και στον τελικό του διπλού.

Η Παπαμιχαήλ επιβλήθηκε της Ivana Popovic με 4-6, 6-1, 6-3 σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Schönbusch Open, συνεχίζοντας το νικηφόρο της σερί.

Όπως αναφέρει το tennisnews, για ακόμα μια φορά, η 26χρονη πρωταθλήτριά μας είχε την απάντηση παρόλο που βρέθηκε με σετ πίσω. Προηγήθηκε με 5-0 στο 2ο σετ και με 3-0 στο 3ο σετ, για να φτάσει στην ανατροπή, που ήταν η 3η συνεχόμενη στο τουρνουά της Γερμανίας.

Ήταν η 8η διαδοχική νίκη της Δέσποινας στα μονά, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Getxo. Αύριο θα διεκδικήσει την παρουσία της στον τελικό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Aschaffenburg, απέναντι στη Γερμανίδα Katharina Hobgarski, No. 5 στο ταμπλό και Νο. 208 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Η Παπαμιχαήλ συνεχίζει την πορεία της και στο διπλό, μαζί με την Ισπανίδα Irene Burillo Escorihuela, όπου κέρδισαν τις Γερμανίδες Katharina Gerlach και Julia Wachaczyk με 6-4, 7-5 και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στον τελικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected