Κατηγορίες
Basket

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αγωνιστεί ο Κώστας Κουφός!

Ο Κώστας Κουφός μετά από 11 χρόνια στο NBA, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη! Ο 30χρονος ‘Ελληνας σέντερ υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία ανακοίνωσε τη απόκτησή του.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο Κρις Χέινς του Yahoo!Sports αποκάλυψε ότι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια αντί του ποσού των 6.000.000 δολαρίων. Το συμβόλαιο να προβλέπει NBA out. Σε περίπτωση δηλαδή που ο παίκτης βρει πρόταση από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο Κουφός είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από το ΝΒΑ (Μπακς, Πίστονς, Κινγκς, Ράπτορς). Ωστόσο η ρωσική ομάδα τον έπεισε να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Συνολικά στις 11 σεζόν που αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου είχε μέσο όρο 5,7 πόντους και 5 ριμπάουντ σε περίπου 16 λεπτά συμμετοχής.

Παράλληλα η επιλογή της ΤΣΣΚΑ σημαίνει αυτόματα πως δεν τίθεται πλέον θέμα για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, τον οποίο προσπάθησε να αποκτήσει από τον Ολυμπιακό.

Δηλώσεις για το νέο μεγάλο απόκτημα της ομάδας του έκανε ο Δημήτρης Ιτούδης: «Ο Κώστας φέρνει στην ομάδα μας εμπειρία 11 σεζόν στο NBA, στο υψηλότερο επίπεδο. Μου είπε πως έχει αρκετή όρεξη και ενέργεια. Τον περιμένουμε στην Μόσχα. Ανυπομονούμε να πετύχουμε μεγάλους στόχους με την ΤΣΣΚΑ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected