Κατηγορίες
Super League 1 - Γενικά

Φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μπίρσχοτ

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας ηττήθηκε 2-1 από τη βελγική Μπέρσχτο στην Αμβέρσα – Το γκολ ο Βέργος, ανεπίσημο ντεμπούτο για Κολοβό και Κόναν.

Με αρκετά νέα πρόσωπα, πολλά παιδιά από την ακαδημία του και αρκετές δοκιμές από πλευράς Γιώργου Δώνη ο Παναθηναϊκός ήταν λογικό να μην έχει την ίδια καλή εικόνα με το φιλικό κόντρα στη Φέγενορντ. Η απειρία των περισσότερων που έπαιξαν στην πρώτη ώρα αγώνα αλλά και κάποια λάθη που έγιναν στη συνέχεια, έφεραν την ήττα 2-1 από την Μπέρσχοτ για τους «πράσινους» στην Αμβέρσα. Ο Έλληνας τεχνικός, βέβαια, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του και σίγουρα είδε πράγματα που θα του είναι χρήσιμα για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Οι «πράσινοι» κρατούν, πάντως, το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του Νίκου Βέργου αλλά και την πρώτη παρουσία με τη φανέλα της ομάδας των Δημήτρη Κολοβού και Κόναν, αλλά και των νεαρών Βαγιανίδη και Χριστογεώργου. Το επόμενο φιλικό, άλλωστε, είναι και το πιο δυνατό. Ο Παναθηναϊκός τη Δευτέρα (22/07) θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, σε ένα ματς όπου δεδομένα θα δούμε μια ενδεκάδα που θα είναι περισσότερο «κοντά» σε αυτό που έχει στο μυαλό του για τη νέα σεζόν ο Δώνης και λιγότερες δοκιμές…

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες ΕΔΩ

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης (61’ Χριστογιώργος), Αποστολάκης (61’ Βαγιανίδης), Ζαγαρίτης (61’ Ινσούα), Θεοχάρης (61’ Πούγγουρας), Μαυρομμάτης (61’ Κολοβέτσιος), Αλεξανδρόπουλος (61’ Κουρμπέλης), Αθανασακόπουλος (61’ Δώνης), Σερπέζης (61’ Μπουζούκης), Εμμανουηλίδης (61’ Κολοβός), Καμπετσής (61’ Χατζηγιοβάνης), Βέργος (61’ Κόναν)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected