Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στην Καλαμάτα ο Λυμπέρης Στεργίδης

Ένα από τα “βαριά” ονόματα της Football League τα τελευταία χρόνια είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλαμάτας.

Όπως αναφέρει το Sport365, πρόκειται για τον 32χρονο Λυμπέρη Στεργίδη, δεξί εξτρέμ με σημαντική διαδρομή και πλούσιο βιογραφικό που έχει καταγράψει γεμάτες χρονιές στη Football League και η απόκτησή του ανακοινώθηκε από τους “μελανόλευκους”.

Περιφερειακός επιθετικός με ταχύτητα και ποιότητα στο παιχνίδι του, ο Στεργίδης έχει παίξει σε Γιαννιτσά, Κέρκυρα, Απόλλωνα και δυο φορές στην Παναχαϊκή.

Πέρσι ανακοινώθηκε από τον Βόλο αλλά μετά από λίγες μέρες έλυσε την συνεργασία του για οικογενειακούς λόγους και τελικά μετέβη στην Κύπρο όπου αγωνίστηκε στην Β’ Κατηγορία Κύπρου με την ομάδα Α.Σ.Ι. Λύσης.

Τον Γενάρη επέστρεψε και αποκτήθηκε από τον Ηρακλή αλλά δεν αγωνίστηκε και κατέληξε στον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Ο Λυμπέρης Στεργίδης έχει συνδέσει το όνομά του με την Παναχαϊκή, ήταν ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης της ομάδας, έχοντας προσφέρει πολλά και την οδήγησε στην άνοδο στην Football League το 2016 -17.

Στα επτά συνολικά χρόνια παρουσίας του στην Πάτρα αγαπήθηκε από τον κόσμο όσο λίγοι καθώς είχε μία ιδιαίτερη σχέση με τους φιλάθλους.

Ο Στεργίδης βρέθηκε χθες στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, υπέγραψε στην Μαύρη Θύελλα και αναχώρησε ώστε να ετοιμαστεί για την επάνοδο με την οικογένειά του.

Είναι παντρεμένος με την Ανδριάννα Ράντου, κόρη του αείμνηστου συναδέλφου δημοσιογράφου Γιώργου Ράντου και έχουν ένα κοριτσάκι.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας :

“Ο Π.Σ. » Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ » ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Λυμπέρη Στεργίδη ο οποίος την νέα χρονιά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ομάδας μας.

Γεννήθηκε στις 11/02/1987 στην Θεσσαλονίκη έχει ύψος 1.87 m και αγωνίζεται σαν δεξί ή αριστερό εξτρέμ. Τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του είναι η εκρηκτικότητα,η ταχύτητα,η δυνατότητα να πατάει περιοχή έχοντας μεγάλη ευελιξία στην ντρίπλα ιδίως στο ένας εναντίον ενός και η ευχέρεια να αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θερμαϊκό Θέρμης το 2007 εκεί αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Στην συνέχεια μετακόμισε στην Πάτρα και την Παναχαϊκή από το 2009 – 2011. Επόμενη γεωγραφική μετακόμιση ο Βόλος και η τοπική Νίκη για έναν χρόνο 2011 – 2012 ενώ η καριέρα του συνεχίζεται στην Αναγέννηση Γιαννιτσών το 2012 – 2013.

Επόμενος σταθμός το νησί των Φαιάκων και η Κέρκυρα μένει το πρώτο εξάμηνο του 2013 και τον Δεκέμβριο μετακομίζει και πάλι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών για να κλήσει την αγωνιστική σαιζόν. Ερχόμενη στάση για τις δύο επόμενες χρονιές 2014 -2016 και πάλι η Παναχαϊκή. Ξεκίνημα την περίοδο 2016 -2017 στον Απόλλων Σμύρνης και στο δέυτερο μισό της περιόδου επιστροφή και πάλι στην Αχαΐα για την Παναχαϊκή την φανέλα της οποίας φοράει και το 2017 -2018.

Η χρονιά 2018 – 2019 ανοίγει την πόρτα της Κύπρου και η ¨ΑΣΙΛ Λύσης¨ ομάδα δεύτερης κατηγορίας αποτελεί τον επόμενο σταθμό του. Το τέλος της χρονιάς τον βρίσκει στον Ναυπακτιακό Αστέρα τελευταία ομάδα πριν την Μαύρη Θύελλα. Καλωσορίζουμε τον Λυμπέρη Στεργίδη και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected