Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές για την ΑΕ Καρίτσας

Διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” από την ΑΕ Καρίτσας, που ανακοίνωσε την απόκτηση των Αλέξανδρου Καρτσαμπά και Βασίλη Γκαρατζία.

Ο πρώτος (φωτ) είναι 24 ετών (17/11/1994, μεσοεπιθετικός) που έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό, στον οποίο αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Νίκη Βόλου, ΓΑΣ Σβορώνου και Βατανιακό.

Ο Βασίλης Γκαρατζίας είναι 20 ετών, μεσοαμυντικός που αγωνίστηκε πέρσι στον ΓΑΣ Σβορώνου και παλαιότερα σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Εθνικό Ν.Κεραμιδίου και ΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

Αναλυτικά :

“Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Καρτσαμπά.

Ο 25χρονος υψηλόσωμος μεσοαμυντικός,που αγωνίζεται και στη θέση του στόπερ, έχει πολλές παραστάσεις και εμπειρίες από επαγγελματικές κατηγορίες. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Πιερικό. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στο Βατανιακό,, στο ΓΑΣ Σβορώνου, και στη Νίκη Βόλου. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με τον Πιερικό, στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Παράλληλα,, στην ομάδα μας θα αγωνίζεται, τη φετινή χρονιά, ο Βασίλης Γκαρατζίας. Ο 20χρονος μεσοαμυντικός έχει αγωνιστεί στην Α.Ε. Ποντίων, στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και στο ΓΑΣ Σβορώνου.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει τον Αλέξανδρο και τον Βασίλη στη μεγάλη οικογένειά της και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected