Κατηγορίες
Αθλήματα

Στον δεύτερο γύρο η Δήμητρα Παύλου

Η Δήμητρα Παύλου άνοιξε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 της Μόσχας και προκρίθηκε στον 2ο γύρο. Δεν τα κατάφεραν οι Βασίλης Βολτυράκης, Φίλιππος Αστρεινίδης και Μαρία Γεωργιάδου, παρά τις καλές τους προσπάθειες.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Δήμητρα Παύλου έκανε έναν πολύ καλό αγώνα στην πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 16 ετών στη Μόσχα της Ρωσίας και κέρδισε την Κύπρια Μαρία Κωνσταντίνου με 6-4, 6-0, για να προκριθεί στον 2ο γύρο.

Δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και η Μαρία Γεωργιάδου, η οποία γνώρισε την ήττα από τη Μαυροβούνια Divna Ratkovic με 6-2, 6-2.

Στο μονό των αγοριών, ο Βασίλης Βολτυράκης ηττήθηκε έπειτα από δυο κλειστά σετ από τον Ρουμάνο Luca-Daniel Constantin με 7-6 (6), 6-4, ενώ στα τρια σετ “λύγισε” ο Φίλιππος Αστρεινίδης, που ηττήθηκε από τον Πορτογάλο Miguel Gomes με 6-1, 4-6, 6-2.

Στο διπλό των αγοριών, στις λεπτομέρειες ηττήθηκαν οι Αστρεινίδης και Βολτυράκης, από τους Ούγγρους Attila Boros και Peter Kalocsai, με 7-5, 3-6, 10-8.

Σήμερα θα συνεχιστεί το Ευρωπαϊκό της Μόσχας, με την αναμέτρηση της Δήμητρας Παύλου ενάντια στη Φινλανδή Laura Hietaranta για τον 2ο γύρο. Η Hietaranta βρίσκεται στο Νο. 5 του ταμπλό και στο Νο. 14 στην κατάταξη της Ευρώπης στα 16άρια. Επίσης θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα στο διπλό η Παύλου και η Γεωργιάδου, κόντρα στις Mariana Campino αι Matilde Jorge από την Πορτογαλία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected