Αθλήματα

Στον ΠΑΟΚ η Φωτεινή Νούσια

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Φωτεινή Νούσια.

Η 25χρονη Ημαθιώτισσα εξτρέμ και ίντερ, αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στον Φίλιππο Βέροιας και παλαιότερα σε Αμύντα, Ορμή Λουξ και Φίλιππο Βέροιας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια, Φωτεινή Νούσια, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η Φωτεινή Νούσια, γεννημένη στις 23/09/1994, παίζει ως αριστερό εξτρέμ και πλέι μέικερ. Από το 2009 έως το 2012, αγωνίστηκε στον Φίλιππο Βέροιας. Τη σεζόν 2012-13, αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια Ελλάδος με την ομάδα της Ορμής «Λουξ» Πατρών. Ένα χρόνο αργότερα τερμάτισε στην τέταρτη θέση με τον Αμύντα Αμυνταίου. Ακολούθησε άλλη μία τριετία στον Φίλιππο Βέροιας από το 2016 μέχρι και το 2019.

Μετά τη συμφωνία, η 25χρονη αθλήτρια δήλωσε στο acpaok.gr: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που φέτος θα βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή μου, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, καθώς το έργο μου θα είναι δύσκολο, γιατί πρέπει να φανώ αντάξια των προσδοκιών του νταμπλούχου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected