Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό Ημαθιώτικο “χτύπημα” από τον Αλμωπό Αριδαίας!

Μεγαλώνει η Ημαθιώτικη…παροικία στον Αλμωπό Αριδαίας, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η μεταγραφή δύο ακόμη ποδοσφαιριστών από την περιοχή.

Ο λόγος για τους Βασίλη Γιαννόπουλο και Κώστα Σοφιανίδη, οι οποίοι θα αγωνιστούν στους “κυανόλευκους” με μεταγραφή από τη Νίκη Αγκαθιάς και ως δανεικός από τη Βέροια αντίστοιχα.

Ο πρώτος είναι 23 ετών (11/11/1995), αμυντικός που πριν την Αγκαθιά, αγωνίστηκε στον ΦΑΣ Νάουσα αλλά και στα τμήματα υποδομής της Βέροιας.

Ο Κώστας Σοφιανίδης είναι 19 ετών (17/02/2000) μέσος, ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στην ομάδα της Βέροιας και παλαιότερα αγωνίστηκε στην Ακαδημία Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, του 24χρονου μεσοαμυντικού Γιαννόπουλου Βασίλειου και του 19χρονου χαφ Σοφιανίδη Κωνσταντίνου.

Ο ποδοσφαιριστής Γιαννόπουλος Βασίλειος αγωνιζόταν την προήγουμενη ποδοσφαιρική χρονιά στην ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς ενώ ο Σοφιανίδης Κωνσταντίνος στην ομάδα της Βέροιας από την οποία αποκτήθηκε με δανεισμό.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected