Ποδόσφαιρο Κόσμος

Όλα ανοιχτά μετά το 0-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (photos)

Ο Άρης είχε φάσεις, δυο δοκάρια και πάθος στην επιστροφή στην Ευρώπη, αλλά έμεινε στο 0-0 με την ΑΕ Λεμεσού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κι η πρόκριση στον Γ’ προκριματικό του Europa League θα κριθεί στην Κύπρο.

Οι “κιτρινόμαυροι παρέμειναν αήττητοι για 27ο ευρωπαϊκό ματς στο «Κλ. Βικελίδης», όμως έχοντας δύο δοκάρια (Φετφατζίδης, Ματίγια) ενώ άτυχοι στάθηκαν σε μία φάση και οι φιλοξενούμενοι.

Η επιθετική δυστοκία και τα δοκάρια δεν επίτρεψαν στον Άρη να βάλει βάσεις πρόκρισης καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με την ΑΕΛ Λεμεσού στον πρώτο αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και όλα θα κριθούν σε μια εβδομάδα στον δεύτερο αγώνα που θα γίνει στη Λάρνακα. Δύο δοκάρια για τους «κίτρινους», ένα για τους Κύπριους. Ο Άρης είχε τα περισσότερα από τα στοιχεία πρόκρισης στο πρώτο ημίχρονο, του έλειψε όμως το βασικότερο. Η αποτελεσματικότητα. Γιατί είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι σε μια συμπαγής ομάδας, όπως η ΑΕ Λεμεσού, μέτρησε πολλές κερδισμένες προσωπικές μονομαχίες, είχε επτά τελικές φάσεις, σε δύο από αυτές, ο Μπράουν Ιντέγε δεν δικαίωσε τον εαυτό του.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

φωτογραφίες στο balla.com.cy

Συνθέσεις

Άρης : Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ, Μπάσα (Πατσέκο 74′), Ματίγια, Τόνσο (Μαρτίνες 84′), Φετφατζίδης (Λάρσον 65′), Ντιγκινί, Ιντέγε. Στον πάγκο: Έμαν, Σόουζα, Ντουάρτε, Κωνσταντινίδης

ΑΕ Λεμεσού: Βοζίνια, Ντόσα (Κάρλος 81′), Α.Τεξέιρα, Γκαστανάγια, Νταβόρ, Αντάμοβιτς (Γκαζαριάν 62′), Αγκάνοβιτς, Γκοντάλ, Χουράδο, Γουήλερ (Αβραάμ 88′), Ν. Τεξέιρα Στον πάγκο: Πρόσεκ, Τόρες, Γερολέμου, Κυριάκου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected