Κατηγορίες
Αθλήματα

Εντυπωσιακό διπλό deal του Ολυμπιακού!

Έναν πολύ δυνατό αθλητή με εξαιρετικό βιογραφικό βάζει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε συμφωνία με τον Γκόραν Μπογκούνοβιτς, διεθνής με την Κροατία, που αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ.

Ο 30χρονος δίμετρος περιφερειακός που είναι και πολύ καλός αμυντικός έχει τεράστια εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα.

Έπαιξε στη Γερμανία με την φανέλα της πανίσχυρης Φλένσμπουργκ, στη Γαλλία με την Σαμπερί, ενώ αγωνίστηκε στην χώρα του με τα χρώματα της σπουδαίας ΡΚ Ζάγκρεμπ, στη Σλοβενία με την Σίμος Κόπερ και στην Ρουμανία με την Οντορχέι και την Κοντστάντζα.

Παράλληλα έχει παραστάσεις από τα κορυφαία ευρωπαϊκά κύπελλα και με γεμάτες σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο EHF Cup και το Τσάλεντζ Καπ.

Ο Μπογκούνοβιτς θα συναντήσει στον Ολυμπιακό τον συμπατριώτη του Σπίκιτς και θα είναι η έκτη μεταγραφή των νταμπλούχων Ελλάδας για τη νέα σεζόν, μετά από αυτές των Μάλλιου, Μπάγιου, Ντουρμούς Αλί Τινκίρ και Μιχαηλίδη.

Η 7η μεταγραφή πιθανά θα ειναι σύμφωνα με πληροφορίες του e-handball ο Νίκος Νομικός.

Τον 23χρονο που αγωνιζόταν στον Δούκα και στο παρελθόν σε Σεριφάτο Αιγίου, θέλει ο Ολυμπιακός για να πλαισιώσει τον Άγγελο Τσίλη στη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Η ομάδα του Πειραιά έχει πλέον ένα υπερπλήρες ρόστερ και θεωρητικά ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της, αλλά παρόλα αυτά υπάρχει ενδεχόμενο να κάνει μία ακόμα κίνηση στην περιφέρεια, η οποία εφόσον προχωρήσει θα είναι τοπ επιπέδου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected