Αθλήματα

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Μιχαέλα!

Ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αγοριών-κοριτσιών 14 έκανε η Μιχαέλα Λάκη, η οποία επέστρεψε από σετ πίσω και απέκλεισε την Τσέχα Nikola Bartunkova, στην ημιτελική φάση της σπουδαίας διοργάνωσης της Τσεχίας.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Μιχαέλα Λάκη βρισκόταν πίσω με σετ, αλλά βρήκε τρόπο να πανηγυρίσει ακόμα μια σπουδαία πρόκριση στο Most της Τσεχίας, επικρατώντας της Τσέχας Nikola Bartunkova, No. 5 στην κατάταξη των κοριτσιών U14 σε όλη την Ευρώπη, με 5-7, 6-1, 6-4.

Ήταν η 2η διαδοχική πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε Τσέχα παίκτρια για τη Μιχαέλα, που χθες απέκλεισε ακόμα μια από τις καλύτερες παίκτριες του ταμπλό, την Brenda Fruhvirtova, με 7-6 (10), 7-6 (3).

Έφτασε πλέον τις 5 νίκες στην εβδομάδα και θα είναι στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, όπου θα διεκδικήσει έναν από τους σημαντικότερους τίτλους της μέχρι τώρα καριέρας της.

Η τελευταία της αντίπαλος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Tennis Europe στα 14άρια, θα προκύψει από την αναμέτρηση της Σλοβάκας Nikola Daubnerova με την Τουρκάλα Melisa Ercan.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected