Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΝΠΣ Βέροια και οι πέντε μεταγραφές

To νέο διοικητικό σχήμα που θα “οδηγήσει” τον ΝΠΣ Βέροια στη Football League ανακοίνωσε ο σύλλογος, παράλληλα με τις 5 πρώτες μεταγραφές.

Αυτές θα είναι :

1. Marcelo Penta (26/08/1985) Αργεντίνος μεσοεπιθετικός που την περσινή χρονιά κατέγραψε 29 συμμετοχές και τρία γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τον ΝΠΣ Βόλος, ενώ στην καριέρα του έχει 202 επαγγελματικές συμμετοχές με Απόλλωνα Λάρισας, Αιγινιακό, Εθνικό Άχνας, Πιερικό, Τσακαρίτα, Τίντο Φεντεράλ και Νιούελς Ολντ Μπόις.

2. Παναγιώτης Βοσνιάδης (27/07/1989) τερματοφύλακας με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, γιος του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη και αδελφός του Βασίλη που ανήκει στη Δόξα Δράμας. Πέρσι είχε 16 συμμετοχές με τον Ηρακλή στη Football League και στην καριέρα του πάνω από 150 με Πανιώνιο, Αγροτικό Αστέρα, Αιγινιακό, ΑΕΛ, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Μακεδονικό, Πυρσό Γρεβενών και Αχιλλέα Τριανδρίας.

3. Νίκος Ζούρκος (27/10/1989) μεσοεπιθετικός από τη Βέροια, που προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν στον ΑΣ Γιαννιτσά (ως αρχηγός), ενώ στην καριέρα του έχει 128 επαγγελματικές συμμετοχές με τον Αιγινιακό. Πριν είχε αγωνιστεί στη Δ Εθνική με τα Λευκάδια.

4. Αλμπέρτο Σιμόνι (05/11/1996) επιθετικός με καταγωγή από την Αλβανία, που προέρχεται από δύο εξαιρετικές σεζόν στον Άρη Παλαιοχωρίου. Οι “κιτρινόμαυροι” τον είχαν αποκτήσει από μία άλλη ομάδα της Χαλκιδικής, τον ΠΟ Νέας Καλλικράτειας και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2017.

5. Βασίλης Τσιμόπουλος (12/06/2000) τερματοφύλακας από την Ημαθία, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης, αρχικά στην U19 (16 συμμετοχές πέρσι στο αντίστοιχο πρωτάθλημα) και στη συνέχεια με επαγγελματικό συμβόλαιο στην ανδρική ομάδα. Προέρχεται από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σας ενημερώνουμε πως το μετοχικό κεφάλαιο των 300.000 ευρώ της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ 2019, υπερκαλύφθηκε από τα εν ενεργεία μέλη μας.

Διενεργήθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία και εξέλεξε το 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, αποτελούμενο από τους κυρίους: Αποστολίδη Στέφανο, Μπίκα Αχιλλέα, Μπίκα Κωνσταντίνο, Μπίκα Χρήστο, Νούλα Νίκο, Ντέλλα Δημήτρη και Τσαλουχίδη Κυριάκο.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ συνήλθε σε σώμα με θέμα την κατανομή αξιωμάτων, από το οποίο και εξελέγησαν παμψηφεί οι εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Χρήστος Μπίκας

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Στέφανος Αποστολίδης

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Αχιλλέας Μπίκας

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νίκος Νούλας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ & Α.Δ.Σ.
Κυριάκος Τσαλουχίδης

ΜΕΛΟΣ (υπεύθυνος τύπου & marketing)
Κωνσταντίνος Μπίκας

ΜΕΛΟΣ (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων)
Δημήτρης Ντέλλας

Το νέο Δ.Σ. εξέλεξε και δύο αναπληρωματικά μέλη, τον κύριο Γιάννη Σισμανίδη (ως υπεύθυνο γηπεδικών εγκαταστάσεων και τεχνικού εξοπλισμού) και τον κύριο Χρήστο Γιαννακάκη (ως εκπρόσωπο σε θέματα της Γ.Γ. Αθλητισμού).

Σας ανακοινώνουμε επίσης και την απόκτηση, έως και σήμερα, των κάτωθι ποδοσφαιριστών:
1. Μαρτσέλο Πέντα, από το ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ
2. Παναγιώτη Βοσνιάδη, από τον ΗΡΑΚΛΗ
3. Αλμπέρτο Σιμόνι, από τον ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
4. Νικόλαο Ζούρκο, από τον Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
5. Βασίλη Τσιμόπουλο, από τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected