Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Επέστρεψε στον ΑΟΑΝ ο Σταύρος Μπρόκος

Επιστρέφει στο ρόστερ του ΑΟ Αγίου Νικολάου ο Σταύρος Μπρόκος.

Ο 25χρονος (18/02/1994) ύψους 1.90 γηγενής τερματοφύλακας, επιστρέφει στην Κρήτη έπειτα από πέντε χρόνια, διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε σε Δόξα Νέου Σκοπύ Σερρών, Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, Απόλλωνα Παραλιμνίου, Οδυσσέα Αναγέννησης, Πανσερραϊκό, ΟΦΗ U19 και Πανηλειακό.

Αναλυτικά :

“Σε συνέχεια της στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και ενισχύοντας τη θέση του τερματοφύλακα, ανακοινώνουμε την απόκτηση του Σταύρου Μπρόκου.

Για τον 25χρονο Αγιονικολιώτη τερματοφύλακα θα είναι η δεύτερη θητεία του με τα «κυανόλευκα» και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, έπειτα από αυτή της σεζόν 2013-14 ως δανεικός από τον ΟΦΗ και έπειτα από το πέρασμα του με επιτυχία από Πανσερραϊκό (Γ’ εθνική), Οδυσσέα Αναγέννησης (τοπικό Σερρών) με τον οποίο μάλιστα κατέκτησε και το κύπελλο, Απόλλων Παραλιμνίου (Γ’ εθνική), Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής (Γ’ εθνική) και Δόξα Νέου Σκοπού (τοπικό Σερρών).

Να αναφέρουμε ότι έπειτα από το ξεκίνημα της καριέρας του στο Νέαρχο Αγίου Νικολάου, στη συνέχεια βρέθηκε στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, φτάνοντας μέχρι και την επαγγελματική ομάδα, ενώ από το Ηρακλειώτικο σωματείο είχε παραχωρηθεί δανεικός και στον Πανηλειακό (Football League 2-Γ’ εθνική).

Τον υποδεχόμαστε και πάλι στην οικογένεια του ΑΟΑΝ και ευχόμαστε μια επιτυχημένη σεζόν χωρίς τραυματισμούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected